Het verhaal achter

Pura Vida

Pura Vida is de salon voor een eerlijk en persoonlijk (beauty)advies. Welke behandeling, product of make-up past het beste bij jou? Waar heb jij behoefte aan? De een is op zoek naar ontspanning terwijl de ander behoefte heeft aan een huidverbeterende gezichtsbehandeling. Misschien heb jij binnenkort wel een leuk feestje of ga je trouwen, dan wil je er natuurlijk ook fantastisch uit zien. Bij Pura Vida kom je altijd weer stralend de salon uit! Ik werk met producten van Extenso Skincare en Idun Minerals Make-up. Deze merken sluiten perfect aan bij mijn visie over cosmetica. Het zijn eerlijke, no nonsens, huidverzorgende en huidverbeterende producten die ook nog eens goed betaalbaar zijn. Daar houd ik van!

Even voorstellen

Wenda de Graaf

Hallo! Ik ben Wenda de Graaf, sinds 2010 de trotse eigenaresse van Pura Vida. Ik ben getrouwd met Bastiaan en we wonen, samen met onze twee zoons, aan de Swammerdamstraat 57 in Hoogeveen. We hebben onze garage verbouwd naar een

comfortabele salon (met vloerverwarming & airco!) waar Pura Vida in gevestigd is.

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste, make-up artist & sportmasseur. Fantastische beroepen waar ik mijn creativiteit, sportiviteit & perfectionisme heel goed in kwijt kan. Samen met mijn ruime werkervaring in de Beauty & wellnessbranche maakt dit dat ik jou een eerlijk en persoonlijk (beauty)advies kan geven. Samen bekijken we wat ik voor jou kan betekenen en aan welke behandeling jij behoefte hebt. Mijn doel is dat jij met een ontspannen en tevreden gevoel de salon uit stapt.